Vingervormig roodblad Cirkel

Omschrijving
De Hartjesboom® Roodblad heeft een vingervormig rood blad geleid in de vorm van een cirkel en is erg opvallend. Het jong blad is donker rood en verkleurt later naar een rood blad met groene schijn. De combinatie van en blad geeft een bijzonder kleureffect. In maart krijgt de boom een prachtig diep rood met paarse bloesem. De kleine appeltjes zijn rood gekleurd met een donker tintje. De appeltjes blijven tot en met november aan de boom hangen, zodat vrijwel het hele jaar door van de boom genoten kan worden.

Geniet het hele jaar van jouw Hartjesboom. Corrigeer de boom enkele keren. Hierdoor blijft het boompje compact en blijven er jaarlijks appeltjes aan groeien.

Na ontvangst
We versturen jouw Hartjesboom via PostNL of Packs binnen 1 - 2 werkdagen. Laat het boompje na ontvangst niet langer dan 5 dagen in de doos zitten vanwege de temperatuur. Plaats de doos in een ruimte die niet al te warm is en open de doos, zodat er lucht bij kan. Geef het boompje in de doos eventueel al wat water. Mocht de boom voor eigen gebruik zijn, plaats deze dan direct in de buitenlucht. 

Personaliseren
Personaliseer jouw Hartjesboom door een foto of tekst toe te voegen.
Het onderwerp of de persoon op je afbeelding dient midden in beeld te staan.

De foto of tekst blijft bij standaard afwerking minimaal 1 jaar zichtbaar. Kies je voor een extra beschermingsfolie, dan is de minimale levensduur 3 jaar.

Kies een vorm

€ 25,95 incl. BTW