Vingervormig groenblad Cirkel

Omschrijving
De Hartjesboom® Groenblad heeft een vingervormig groen blad geleid in een cirkel. De groene kleur van het blad houdt tot de herfst aan en verkleurt hierna in een mooie gele herfstkleur. De kleuren van de boom geven een bijzonder effect. In maart komt een prachtige roze rode bloesem tevoorschijn, wat een kleurrijke verschijning is. De sierappeltjes aan de boom hebben een groene kleur met rode wangetjes. Deze blijven tot begin winter aan de boom hangen. 

Geniet het hele jaar van jouw Hartjesboom. Corrigeer de boom enkele keren. Hierdoor blijft het boompje compact en blijven er jaarlijks appeltjes aan groeien.

Na ontvangst 
We versturen jouw Hartjesboom via PostNL of Packs binnen 1 - 2 werkdagen. Laat het boompje na ontvangst niet langer dan 5 dagen in de doos zitten vanwege de temperatuur. Plaats de doos in een ruimte die niet al te warm is en open de doos, zodat er lucht bij kan. Geef het boompje in de doos eventueel al wat water. Mocht de boom voor eigen gebruik zijn, plaats deze dan direct in de buitenlucht. 

Personaliseren
Personaliseer jouw Hartjesboom door een foto of tekst toe te voegen.
Het onderwerp of de persoon op je afbeelding dient midden in beeld te staan.

De foto of tekst blijft bij standaard afwerking minimaal 1 jaar zichtbaar. Kies je voor een extra beschermingsfolie, dan is de minimale levensduur 3 jaar.

Kies een vorm

€ 25,95 incl. BTW