Roodblad Bierfles

Omschrijving
De Hartjesboom® Bierfles Roodblad heeft een eikelvormig rood/bronskleurig blad. Het blad van deze Hartjesboom kleurt in de herfst groen. In maart komt er roze/lilakleurig bloesem aan de Hartjesboom. De paarse sierappeltjes verschijnen in de zomer aan het boompje en blijven tot het einde van de zomer hangen.

Geniet het hele jaar van jouw Hartjesboom. Corrigeer de boom enkele keren. Hierdoor blijft het boompje compact en blijven er jaarlijks appeltjes aan groeien.

Na ontvangst
We versturen jouw Hartjesboom via PostNL of Packs binnen 1 - 2 werkdagen. Laat het boompje na ontvangst niet langer dan 5 dagen in de doos zitten vanwege de temperatuur. Plaats de doos in een ruimte die niet al te warm is en open de doos, zodat er lucht bij kan. Geef het boompje in de doos eventueel al wat water. Mocht de boom voor eigen gebruik zijn, plaats deze dan direct in de buitenlucht.

Personaliseren

Personaliseer jouw Hartjesboom door een foto of tekst toe te voegen.
Het onderwerp of de persoon op je afbeelding dient midden in beeld te staan.

De foto of tekst blijft bij standaard afwerking minimaal 1 jaar zichtbaar. Kies je voor een extra beschermingsfolie, dan is de minimale levensduur 3 jaar.

Kies een vorm

€ 32,95 incl. BTW